Vrijwillige bemiddelaars gezocht voor Noordkopvoorelkaar

Noordkopvoorelkaar zoekt vrijwillige bemiddelaars vanuit zowel de gemeente Schagen als Hollands Kroon. Als bemiddelaar ben je de schakel tussen het vrijwilligerswerk en de vrijwilligersplek. Je luistert goed naar wat mensen willen en kunnen doen voor een ander. Je onderzoekt wat het beste bij hun past. Je informeert over de vacatures die open staan op de vacaturebank van www.noordkopvoorelkaar.nl. Indien nodig kun je de klant ondersteunen bij de eerste stappen die gezet moeten worden en je houdt dan enige tijd contact over de voortgang.

Je werkt in een team met meerdere bemiddelaars en een scholing tot bemiddelaar hoort bij je inzet. Enkele van de bemiddelaars zullen ook meedraaien met de inloopochtenden en hierbij hoort buiten het doen van bemiddelingsgesprekken ook administratief werk en de bemensing van de balie en telefoon. Ook horen PR werkzaamheden en het geven van informatie aan (vrijwilligers)organisaties tot de mogelijkheden.

We zoeken bemiddelaars met een sociaal hart en geduld, die ook kunnen omgaan met kwetsbare mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Inzet zal gemiddeld een dagdeel per week zijn (afhankelijk van welke werkzaamheden gedaan gaan worden)

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Marika de Jager van Noordkopvoorelkaar, 0224-273140, info@noordkopvoorelkaar.nl

En neem eens een kijkje op www.noordkopvoorelkaar.nl