Stage bij Wonen Plus Welzijn

Volg jij de HBO-opleiding Maatschappelijk Werk of Sociaal Pedagogische Hulpverlening en zoek je een plek waar je je talenten kunt ontplooien? Kom dan stage lopen bij Wonen Plus Welzijn. Wonen Plus welzijn heeft nog een stage-vacature voor 3e jaars studenten. Wij bieden jou de mogelijkheid om je kennis en werkervaring breed uit te breiden. Je komt te werken in een open team waar gelijkwaardigheid centraal staat met ruimte voor initiatief. Je krijgt een stage- en onkostenvergoeding.

Wij vragen van de stagiair dat hij/zij van aanpakken weet in een dynamische tijd. We zoeken iemand die flexibel, creatief en positief is en snel kan schakelen. De taken van de stagiair bestaan uit het begeleiden van cliënten in de thuissituatie, het geven van informatie en advies, vrijwilligers ondersteunen en het helpen organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten.

Heb je interesse in deze stage? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn Langedijk 0226-318050 of mail: i.ruijter@wonenpluswelzijn.nl