Zolang mogelijk zelfstandig thuis

Spreekuur: Met hulp of zorg zolang mogelijk zelfstandig thuis

Zolang mogelijk thuis blijven, is wat veel mensen willen. De vertrouwde omgeving blijft erg belangrijk. Met hulp en zorg kunt u zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Woonzorggroep Samen denkt daarin graag met u mee.

Elke dinsdagochtend van 9.00 uur tot en met 12.00 uur kunt u terecht bij ‘t Jaerlinger 13 in Warmenhuizen. Hier kunt u terecht voor ons spreekuur en kunt u vragen stellen over hulp en zorg om zo zelfstandig mogelijk thuis te blijven wonen. Frida Boerdijk zal u te woord staan en u adviseren waar nodig. Het spreekuur is geheel gratis. U kunt haar ook bellen via 06-12658102.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar het spreekuur te komen, dan kunt u Frida Boerdijk altijd bellen en een afspraak maken voor een huisbezoek.

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon en bestaat uit woonzorgcomplexen, zorgcentra en een verpleeghuis. Vanuit twintig locaties levert Samen zorg- en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen zet zich er, met 1600 medewerkers en vele vrijwilligers, elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten.

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. De cliënten van Woonzorggroep Samen gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens is Woonzorggroep Samen er niet alleen voor ouderen. Met professionele behandeling en revalidatie richt zij zich op volwassenen van alle leeftijden.