Crowdfunding Het Lukt Ons zeer succesvol!

De crowfundingsactie van gemeente Schagen is met succes afgesloten. De OBS Frankendael in Callantsoog heeft het totaal bedrag van 5.000 euro via Crowdfunding opgehaald. De gemeente Schagen heeft hier een kleine bijdrage aan geleverd. Zij kunnen beginnen met het realiseren van een pannaveld. Hierop kan gevoetbald worden, maar natuurlijk kunnen er ook andere balspellen gespeeld worden zoals hockey. Wanneer het pannaveld klaar is kan men lezen via hun facebookpagina.

Crowdfunding: iets voor u?

Inwoners van gemeente Schagen die een goed idee hebben voor hun buurt of vereniging en de financiering voor hun idee nog niet rond hebben, kunnen dit misschien via Crowdfunding realiseren. Zij kunnen zich aanmelden via www.hetluktons.nl. Of eerst voor meer informatie contact opnemen met Wonen Plus Welzijn.

Het Lukt Ons!

De crowdfundingsite www.hetluktons.nl heeft sinds de start in april 2015 al een groot aantal projecten succesvol geholpen. Gemeente Schagen werkt samen met Wonen Plus Welzijn Schagen en de Schager Uitdaging.