Uitreiking Schager Compliment aan Willem Mink

Afgelopen vrijdag 3 februari heeft burgemeester Marjan van Kampen een Schager Compliment uitgereikt aan Willem Mink uit Burgerbrug als dank voor het meer dan vijftig jaar steun en toeverlaat zijn voor verschillende verenigingen in Burgerbrug.

Willem Mink kreeg het Schager Compliment omdat hij dit jaar stopt met het ophalen van oud papier in Burgerbrug en Burgervlotbrug. Dit heeft hij vijftig jaar gedaan voor de gymnastiekvereniging Petten-Burgerbrug. Willem is erg betrokken bij de gymnastiekvereniging, waarvan hij al meer dan vijftig jaar bestuurslid is. Daarnaast doet hij nog veel andere hand- en spandiensten voor de vereniging.

Verder is hij erg actief bij Hengelsportvereniging ‘De Eendracht’ uit Burgerbrug, Hij is niet alleen een verwoed visser, maar ook bij deze club is hij de ‘Manus van alles’. Willem Mink is een bijzonder betrokken vrijwilliger die zijn werk op de achtergrond. Hij heeft als motto: ‘Niet zeuren maar doen’.