Dorpsapp Nextdoor Burgerbrug

Eén van de ideeën die vorig jaar tijdens de jaarmarkt in de enquête vd Dorpsraad geopperd werden, was om een app voor Burgerbrug te openen. Recent is dit gedaan door een account te openen bij de “buurtapp” Nextdoor. Burgerbrug heeft nu haar “eigen” Nextdoor Burgerbrug met inmiddels al 24 deelnemers!

De app heeft verschillende categorieën, zoals: “vraag en aanbod”, “buurtpreventie en veiligheid”, “handige documenten”, “gratis, delen en lenen”, “algemeen”, “gevonden en verloren”, “tips en aanbevelingen”. Ook evenementen en berichten kunnen met elkaar gedeeld worden.

Als u inwoner bent van Burgerbrug en ook graag lid wilt worden van de dorpsapp, stuur dan een berichtje naar helgaw@planet.nl; zij stuurt u dan een uitnodiging. Als deelnemer kunt u zelf ook dorpsgenoten uitnodigen. Schroom niet! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 🙂