Gezelligheid troef

De Pontcivielen kunnen terugkijken op een geslaagde jaarmarkt. Hoewel er misschien was gehoopt op wat meer animo qua kraamverhuur, was de jaarmarkt wel ouderwets gezellig. Het weer speelde geweldig mee en veel Burgerbruggers waren zelf actief op de markt aanwezig: kledingverkoop, herenkapsalon op straat, geld inzameling cannonballrun. Ook probeerden verschillende kinderen hun overbodige spulletjes op straat kwijt te raken.

IMG_4754Β Β IMG_8536

 

 

 

 

 

Veel mensen combineerden een rondje over de jaarmarkt met een bezoek aan de schildersexpositie in de Herboren Toren, want ook daar was het een komen en gaan van bezoekers.

Dinner Events deed goede zaken: gedurende de hele dag zat het terras lekker vol en ook na afloop bleef menigeen nog even hangen.

IMG_8523

De leden van de Dorpsraad hebben heel veel huidige, oude en nieuwe inwoners van Burgerbrug gesproken en al veel abonnees voor de Brugpraat mogen noteren. Het is altijd goed om met inwoners in gesprek te gaan; al is het alleen maar om elkaar beter te leren kennen! Uiteindelijk moeten we het met elkaar doen: samen kunnen we ervoor zorgen dat we in een prettig leefbaar dorp wonen.