Sail Burgerbrug

Woensdag 24 augustus jl. vierde Sail Burgerbrug haar eerste lustrum! En wat een feestje was het; nog niet eerder in het 5-jarig bestaan werd er gevaren onder sub-tropische weersomstandigheden!

Klokslag 17 uur werd er verzameld bij de brug waar menig dorpsgenoot op de kade stond om de armada uit te zwaaien. Voorbij Zijpersluis werd het kanaal overgestoken, waarna in de Pettemer polder op de – inmiddels – vaste plek van de meegebrachte picknick werd genoten onder het genot van een goed gesprek en het nodige vocht. De aanwezige kinderen zochten verkoeling door een duik in het water te nemen.

Toen vlak na zonsondergang een vriendelijke boer bij één van zijn koeien in de wei wilde kijken, werd het pad weer vrijgemaakt en de picknickplek opgeruimd. Een klein uurtje later was de vloot weer thuis. Tot volgend jaar!

IMG_5020 IMG_5021 IMG_5042 IMG_5051