Niet vergeten: regel uw Brugpraat-abonnement…….!

Omdat het gratis uitgeven van de Brugpraat al jaren voor een negatieve financiële balans binnen de Dorpsraad zorgde, wordt met ingang van 2017 gestart met een abonnementsvorm. Voor slechts 5 Euro per jaar heeft u een abonnement op de Brugpraat en ontvangt u ieder kwataal onze mooie “dorpsglossy”!

In januari:   de wintereditie

In april:        de voorjaarseditie

In juli:          de zomereditie

In oktober:  de herfsteditie

Uw bezorger van de Brugpraat is bij u aan de deur geweest om te vragen of u een abonnement wilt. Mocht u hem of haar gemist hebben, maar wilt u wel graag een abonnement: stuur dan vóór 15 december a.s. een mail naar brugpraat@burgerbrug-nh.nl met uw naam en adres. Na ontvangst van uw mail neemt de redactie contact met u op over de betaling van het abonnement en zorgt ervoor dat de Brugpraat in 2017 ieder kwartaal bij u op de mat valt.

Brugpraat: voor, door en met elkaar!

Mocht u geen abonnement willen nemen, dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om na verschijning van de Brugpraat deze te downloaden vanaf deze website. Houd hiervoor de website in de gaten rond de 15e dag in de genoemde maanden.