2 juli: Brocante-markt in de Oldskoel

Zondag 2 juli a.s. wordt voor de eerste keer een brocante-markt in het voormalige schoolgebouw de OldSkoel in Burgerbrug georganiseerd. De markt is bedoeld om lekker te struinen tussen de brocante & tweedehands spullen, elkaar te ontmoeten en om onder het genot van een kopje koffie te kijken naar kunst.

Tineke Henselmans en Machteld Schoone van ‘Le bouche à oreille’ verkopen tweedehands meubelen, servies en bijzondere gebruiksvoorwerpen.

Jessica Heetebrij heeft in haar winkel tweedekans-kleding en sieraden. Ook heeft ze deze dag wat spullen in de verkoop van Zorgboerderij de Roemerij.

Daarnaast verkoopt kunstenares Margret Heeremans schilderijen en brocante in haar atelier, is houtbewerkster en schilderes Sylvia van Bommel aanwezig voor de verkoop van haar meubels en schilderijen en zijn er bewoners van Zorgboerderij Croon & Bergh die bloembollen verkopen.

Kortom: voor ieder wat wils!

De brocantemarkt is open van 10.00-16.00 uur in de OldSkoel aan de Grote Sloot 116a te Burgerbrug.

Voor informatie: bel naar 06-123 022 30