Pontcivielen bezitten de sleutel…..

Dat er ook carnaval boven de grote rivieren gevierd wordt, weten de Pontcivielen uit Burgerbrug maar al te goed. In het weekend van 10 februari wordt er volop feest gevierd. Al op vrijdag 9 februari begint het om 15.00 uur met een 55+-carnavalsmiddag bij restaurant Mooi Anzitten: een gezellig samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje met een onvervalst potje Bingo. In de avonduren staat tijdens het PrΓ©-Carnaval in de Woelige Stal onze hoofdstad centraal: “Mokum op zijn best”.

Op zaterdag 10 februari wordt ’s ochtends door prins Johannes de 1e en zijn prinsessen Ilke en Lonneke een bezoek gebracht aan de zieken en de jongste telg van het dorp. ’s Middags start om 13.30 uur de praalwagenoptocht. Aansluitend is het kindercarnaval in de Woelige Stal en vanaf 20.30 vindt daar het feest voor jong en oud plaats met muzikale omlijsting van “2 for the show”. Voor origineel verklede eenlingen, paren en groepen zijn er leuke prijzen te winnen.