De Andersons

Wanneer:
17 maart 2019 @ 15:00 – 17:00
2019-03-17T15:00:00+01:00
2019-03-17T17:00:00+01:00
Waar:
Herboren Toren
Burgerweg 62A
1754 KE Burgerbrug
Nederland
Kosten:
12,50
Contact:
Jannie Paarlberg
0226 - 383491 / 06 - 51831738

Op zondag 17 maart is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in De Herboren Toren in Burgerbrug. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze middag is dat programmamaker en verslaggever Kitty Mertz.

De voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering, een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze middag is dat programmamaker en verslaggever Kitty Mertz. Als je aan Kitty denkt, denk je aan passie. Ze presenteert, maakt reportages, en ontvangt allerlei interessante persoonlijkheden op haar bank. En dit alles doet ze met een jaloersmakende overgave en betrokkenheid. Bij Schagen TV en radio is ze dan ook onmisbaar en brengt ze telkens weer nieuwe verwondering naar de huiskamers. Deze middag zullen de rollen worden omgedraaid en zal Kitty, als onderdeel van dit theaterconcert, zelf worden geïnterviewd over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm Sneeuwt en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

De pers over De Andersons: “Wonderschone liedjes.”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis.”

www.deandersons.nl

Afbeeldingsresultaat voor de andersons