Herfstfair

Wanneer:
18 november 2018 @ 10:30 – 15:30
2018-11-18T10:30:00+01:00
2018-11-18T15:30:00+01:00
Waar:
OldSkoel
Grote Sloot 116A
1754 JJ Burgerbrug
Nederland
Contact:
Jessica Heetebrij

“Herfst- en toch ook al een beetje Kerstfair”

Op Zondag 18 november 10.30 – 15.30 uur in de OldSkoel Grote Sloot 116a in Burgerbrug

NATUURLIJK MET DE MEDEWERKING VAN DE VASTE HUURDERS VAN DE OldSkoel: Jessica Heetebrij met, in haar lokaal, koffie, thee en gebak, 2e kans kleding en prachtige (zelfontworpen en vervaardigde) sieraden; Le Bouche à Oreille met kerstspullen en mooie brocante cadeautjes voor de feestmaanden of gewoon lekker voor jezelf; Evelien Linschoten’s Viltinstuif die de mooiste creaties maakt van vilt en waar jij of je kinderen dat ook even zelf mogen proberen: Jan Bekker met zijn bijzondere schilderijen; Monique Blom die speciaal voor de kinderen een herfst knutselworkshop houdt en die je dan ook kan vertellen wat zij kan betekenen voor jou maar ook zeker voor je kinderen.
********
DAARNAAST BIEDEN WE EEN GEVARIEERD PROGRAMMA MET VOOR IEDER WAT WILS:
Katja Hoogeboom met geweldige vintage kleding, sieraden en kunstobjecten; Marjan van Asperen met kunstobjecten; FloraLuz met raamschilderijen en lichtjes; Saskia van Poppel geeft je een stoel massage om nog even heerlijk te ontspannen; In het muziekatelier van Helen Botman kun je de (tover)kunst bewonderen van Linda Goudsblom en de beelden van Ria Bakker; En tot slot nog iets lekkers mee naar huis……. Oma’s Lekkernijen is ook aanwezig met allerlei heerlijkheden.
********
We hopen je te mogen verwelkomen op de 18e en Neem gerust je kinderen, vrienden en vriendinnen, familie, etc. mee. We gaan er weer een gezellige OldSkoel dag van maken!!
********

NB: er is geen pinautomaat aanwezig
********

WE HOPEN JULLIE TE MOGEN BEGROETEN OP 18 NOVEMBER IN DE OldSkoel

Mocht u vrijwilliger willen worden (bijvoorbeeld om ons te helpen met de pluktuin) dan kunt u zich aanmelden bij een van de vaste huurders van de OldSkoel of via de website www.oldskoel.nl Daarnaast is er in de OldSkoel ook ruimte te huur om eventueel een workshop (kerststukjes maken o.i.d.) of een optreden te organiseren. Ook hiervoor vindt u informatie op de website Tevens vindt u op deze pagina de agenda, informatie, het gevarieerde aanbod en alles wat u maar wilt weten over de OldSkoel