Workshop Levensketting

Wanneer:
17 februari 2018 hele dag
2018-02-17T00:00:00+01:00
2018-02-18T00:00:00+01:00
Waar:
OldSkoel
Grote Sloot 116A
1754 JJ Burgerbrug
Nederland
Kosten:
115
Contact:
Caren Simon
06 51072079

Bijzondere Workshop “Levensketting van Edelstenen” in de OldSkoel Burgerbrug

Op zaterdag 17 februari verzorgt Caren Simon, kunstenaar en edelsteenmaster, de workshop Levensketting van edelstenen in de Oldskoel in Burgerbrug.

Tijdens de workshop levensketting van edelstenen creëer je als het ware een energiecirkel als metafoor om meer te leven vanuit je hart. Het maken van de levensketting is een proces waarbij je, naar aanleiding van een visualisatie sessie tot de voor jouw meest belangrijke en waardevolle ontdekkingen en doelen komt. Hierdoor wordt je je bewust van de manier waarop je jezelf en de mogelijkheden die je tot jouw beschikking hebt boycot om succesvol te zijn als het gaat om het realiseren van geluk, carrière, creativiteit, persoonlijke groei, liefde, etc… Deze nieuw herwonnen inzichten ga je vertalen naar edelstenen. Jouw levensketting zal een bijdrage leveren in je geluk, zelfvertrouwen, eigenliefde, kracht, bewustwording en tegelijkertijd je kwetsbaarheid.

Het is een feest om zo’n  uniek en persoonlijk juweel te creëren met de uitgebreide collectie van meer dan 300 vormen en soorten aan bijzondere edelstenen als labradoriet, bijzondere (BIWA) parels, agaat, jasper,  rose Kwarts, carneool, turkoois, koraal, hematiet, opaal, tijgeroog etc.etc. De levensketting weerspiegelt jouw identiteit en uniciteit.

Tijdens deze gezellige en inspirerende workshop delen we samen een heerlijke  lunch en sluiten we de dag af met een high tea. De workshop in de Oldskoel wordt met een korting van €50 euro aangeboden. Je betaalt € 115 euro in plaats van € 165 euro. Dit bedrag is inclusief

·      € 50 aan edelstenen en materialen

·      lekkere lunch

·      onbeperkt koffie en thee

·      high tea ter afsluiting van de dag

·      inspirerende locatie

Aanmelden kan bij Jessica Heetebrij van Oldskoel via jessicaheetebrij@zonnet.nl of bij Caren Simon op: artfriendsculemborg@gmail.com.