Open dag Woonzorg-groep Samen

Op zaterdag 19 maart opent Woonzorggroep Samen haar deuren. Iedereen die eens kennis wil maken met de ouderenzorg en alles wat hiermee samenhangt, is van 10.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom in Angelapark in Warmenhuizen en Maria Mater in ’t Veld.

Tijdens de open dag wordt het gehele producten- en dienstenaanbod van Samen uitgelicht. Er worden rondleidingen door de locaties gegeven, waarbij een (thuiszorg)appartement bekeken kan worden en er is een informatiemarkt waar mensen met al hun vragen over (thuis)zorg, wonen, welzijn, revalidatie en behandeling terecht kunnen. Ook wordt hier informatie gegeven over de veranderingen in de zorg, vrijwilligerswerk, mantelzorg en beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Daarnaast kunnen bezoekers onder andere hun bloed laten prikken op bloedsuiker en hun bloeddruk laten meten. In Maria Mater is gedurende de hele dag een demonstratie valpreventie en in Angelapark kunnen mensen gratis hun rollator laten keuren.

Het is tijdens de open dag in Angelapark niet mogelijk om een woning van de nieuwbouw Kleinschalig Wonen te betreden. Wel kunnen bezoekers de tuin bezoeken en om het gebouw heen lopen. Ook kunnen mensen die interesse hebben in een kamer bij Kleinschalig Wonen op de open dag een afspraak maken om de woning op een ander moment te bezichtigen.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne ‘Open dag van zorg & welzijn’. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek.

Te bezoeken locaties:

Angelapark: Pastor Willemsestraat 2, 1749AP Warmenhuizen

Maria Mater: Oranjelaan 59, 1735 HP ’t Veld

 

 

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is dé partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. Onze thuiszorgteams zijn klein en lokaal georiënteerd, waardoor cliënten de zorg zoveel mogelijk van dezelfde mensen krijgen. Voor behandeling kunnen mensen terecht bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, dat gevestigd is in Magnushof in Schagen. Samen met de cliënt kijken we naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen we ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren.

Kijk voor meer informatie opwww.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.