Blij op De Roemerij!

Als we zondagmiddag bij De Roemerij arriveren worden we vriendelijk ontvangen door de jongelui die voor de boerderij aan een tafel zitten. Eén van hen geeft ons een plattegrond en we krijgen ook de Roemerijquiz in handen gedrukt. We zijn bezoekers nummer 324 en 325! De twee jonge cliënten die we spreken zeggen dat ze het super naar hun zin hebben op de Roemerij: ze komen er graag en genieten erg van de activiteiten die worden aangeboden.

Omdat we de weg kennen, leiden we onszelf rond. Wat ziet het er geweldig uit allemaal! De zolder en activiteitenruimte zijn prachtig opgeknapt en overal komen we hulpvaardige Burgerbruggers tegen; we maken een praatje met Jos Ruijter die op de zolder is ingezet, met Marry en Bert Rotteveel die de catering doen en met moeder Roemer die met vele bezoekers een vriendelijk praatje maakt.

Foto’s van de open dag vindt u terug op de website van De Roemerij: het plezier en de gezelligheid spatten er vanaf! De Roemerij mag trots zijn op een zeer geslaagde open dag!