Festival: feestje in Burgerbrug

Voor het derde jaar op rij organiseerde Burgerbrugger Victor Posch het Op Kleine Schaal Festival der Schone Kunsten in Burgerbrug. Een feestje dat door steeds meer inwoners en mensen uit de weide omtrek wordt bezocht! Bezoekers konden bij 7 adressen langs Grote Sloot en Burgerweg terecht voor korte voorstellingen. Op de brug in het dorp werden zij welkom geheten door jazztrompettist Bob van Rutte.

IMG_8417Bij B&B Catharinahoeve trad fingerstylespecialist Hans Laduc op en gaf o.a. een demonstratie van zijn kunnen op zijn zelfgemaakte tennisracket-gitaar.

IMG_8423In de Starre Kroon gaf Giselle musical en Franse chansons ten gehore. Zij werd begeleid door Bas Gerwe op de piano en Mariëlle Laport op de cello.

IMG_8437Bij zorgboerderij Croon en Bergh speelden de Rauwe Vrouwen een kindervoorstelling over opgroeien in een klein dorpje. Ook veel volwassenen kwamen daar kijken, niet in de laatste plaats om lokaal muzikaal talent Stephanie Kramer te bewonderen!

 

Het afsluitende concert in de Herboren Toren werd dit jaar verzorgd door Frans van Deursen met muziek van Tom Waits in Nederlandse vertaling. En wie toen nog niet verzadigd was, kon bij Dinner Events terecht om onder het genot van een drankje nog even na te praten bij de klanken van Wies & de Liefde.

Terecht stond in het Noordhollands Dagblad: “waar een klein dorp groot in kan zijn”!