Update over het glasvezelnetwerk in Schagen

Beste glasvezelfan,

Zie jij ook zo uit naar de komst van razendsnel en stabiel internet, wil je lekker kunnen streamen zonder die eeuwige zandloper in beeld? En ben je klaar voor een internetsnelheid van 500 Mbps of hoger? Mooi! Want dan ben jij degene die ons mee kan helpen om die droom realiteit te maken.

Iedereen een gratis aansluiting

Ook de gemeente vindt het belangrijk dat er snel en betrouwbaar internet beschikbaar is. Sommige bedrijven en inwoners hebben iedere dag te maken met traag internet of internet dat het niet doet. En dat willen we anders!

Wij van E-Fiber vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel, dus ook mensen die in die buitengebieden wonen. Andere partijen vragen inwoners in de buitengebieden om mee te investeren. Wij doen dat niet. Iedereen krijgt een gratis aansluiting. Maar het is wel noodzakelijk dat minimaal 40% van de inwoners kiest voor een glasvezelabonnement.

Start campagne

Na de zomervakantie starten we samen met de gemeente een campagne voor de aanleg van glasvezel. De aanleg gaat van start als er voldoende animo is vanuit de inwoners en bedrijven. Na de zomer organiseren we informatiebijeenkomsten op diverse momenten en op verschillende locaties in de gemeente.

Wat kun jij doen?

Ten eerste natuurlijk straks volmondig ja zeggen tegen glasvezel! En je kunt ons helpen door buren, vrienden en kennissen uit de wijk te enthousiasmeren voor glasvezel. Nodig hen uit voor de informatiebijeenkomsten. Vertel het verder, maak duidelijk dat glasvezel het netwerk van de nu en de toekomst is.

Zo kunnen we samen zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Schagen ervan overtuigen dat de komst van een glasvezelnetwerk een verrijking is voor alle inwoners. Zeker ook voor de mensen die in de buitengebieden wonen.

Informatie-avonden

Kom naar de informatie-avonden die we in september op diverse plekken in de gemeente Schagen organiseren. Binnenkort ontvang je hier meer informatie over. Neem tot die tijd alvast een kijkje op e-fiber.nl, ‘spread the word’ en geniet van de zomer!

Met vriendelijke groet,

team E-Fiber