Haastige spoed…..

Vrijdag vertrokken Like Drivingteam en team Yellow Cab voor hun reis naar de Poolcirkel in het kader van de jaarlijkse Disovery Run. Met de tocht wordt dit jaar geld ingezameld voor de Voedselbank. Al maanden zijn Henk Rens, Piet Schipper, Aad Kramer en Tino van Tol bezig met de voorbereidingen, wat ongetwijfeld al voor menig hilarisch moment heeft gezorgd.

Om 19.00 uur was het “officiële” uitzwaaimoment. Maar toen uw razende reporter klokslag 7 uur bij de molen stond om wat mooie plaatjes te schieten, waren beide teams in geen velden of wegen te bekennen…. Navraag bij Elli, de vrouw van Aad Kramer, leerde dat de mannen er zin in hadden en zich weinig tijd gunden voor ludieke fotomomenten: “Bij de molen linksaf en daar gingen ze…!” aldus Elli.

Mocht u ze willen volgen; dat kan via Facebook: https://www.facebook.com/teamyellowcab

Veel succes mannen! En vooral veel plezier en heelhuids weer terug! Want haastige spoed, ……..!

 

Noot: de foto komt uit het NHD en is gemaakt door George Stoekenbroek