Flowers, food, feel good…

Onder grote belangstelling vond gister het Flower en Food Festival plaats op Zorgboerderij Croon en Bergh aan de Grote Sloot in Burgerbrug. Er was een ruim opgezette markt met biologische bloemen en producten én met activiteiten voor kinderen.

De feestelijke dag stond in het teken van de presentatie van de nieuw te bouwen werkplaats voor de inpak van biologische bloembollen. De oude fietsenschuur op het erf is inmiddels gesloopt en zal plaats maken voor een nieuw werkgebouw waar de bewoners van de zorgkwekerij onder andere de biologische bloembollen inpakken van de firma Huiberts (Ruigeweg, St. Maartensvlotbrug).

Tweederde van het benodigde bedrag voor de nieuwbouw is binnen, maar voor het resterende bedrag van 40.000 Euro wordt gezocht naar financiële steun. Een groot deel van de opkomst van de fair komt daarom ten goede aan de nieuwbouw.

IMG_5116 IMG_5118 IMG_5124 IMG_5126