Vrije kavels in de verkoop

Altijd al een eigen woning willen bouwen? In Burgerbrug kunt u uw droom verwezenlijken. Direct aan de Grote Sloot, naast de Sint Josephschool, verkoopt de gemeente Schagen twee bouwkavels waarop u uw ideale woning kunt bouwen. De kavels zijn ca. 855 m2 groot en geschikt voor een vrijstaande woning.

Er zijn veel verschillende variaties denkbaar van traditioneel tot modern van vrijstaand tot twee-onder-een-kap. Ook het realiseren van een bed-and-breakfast, een kangoeroewoning of werken aan huis behoren tot de mogelijkheden. De kavels zijn landelijk gelegen en bieden aan zowel de voor- als de achterzijde vrij uitzicht. De kavels worden bouwrijp opgeleverd, dit betekent dat men vrijwel direct kan beginnen met bouwen. De prijs voor een kavel is € 199.000, – VON.

Als u interesse heeft, dan kunt u bij de gemeente Schagen de verkoopinformatie opvragen. In de brochure vindt u informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een bouwkavel en wat er allemaal bij de aankoop van een kavel komt kijken.

De gemeente Schagen vindt ‘consumentgericht bouwen’ belangrijk en begrijpt dat de realisatie van een eigen woning een uitdaging is. Daarom staat binnen de gemeente Schagen een team van deskundigen voor u klaar die u graag verder helpt in dit bijzondere proces.

Meer informatie is te vinden op de site van de gemeente