Burgerbrug got talent…

En wat een talent! Een jaarlijks terugkerend evenement tijdens de kermis in Burgerbrug is de playbackshow voor de basisschool-jeugd. Onder de bezielende leiding van Rob Wijngaard showden de kinderen hun acts voor het massaal toegestroomde publiek. Dit jaar was de playbackshow in de nieuwe St. Josephschool; wat een prachtige locatie!

Het was duidelijk dat er erg hard geoefend was door alle deelnemers. De professionele jury was dan ook zeer onder de indruk en had moeite met het kiezen van de winnaars. Deze werden uiteindelijk voor de onderbouw Bram Hopman en Sanne van Schie. De winnaars van de bovenbouw waren Sil, Per en Cas Kraakman en Jurre Pankras. Voor meer foto’s kunt u terecht op de facebookpagina van de Evenementen Commissie Burgerbrug: https://www.facebook.com/profile.php?id=100007059975076&fref=nf

img_8743 img_8760 img_8770 img_8777