Toneelvereniging Burgerbrug speelt “Bedgeheimen”

Toneelvereniging Burgerbrug/Sint Maartensbrug speelt op zaterdag 1 april en op zaterdag 8 april in het Dorpshuis de Uitkijk in Sint Maartensbrug het stuk “Bedgeheimen”, geschreven door Haye van der Heyden.

Het verhaal belooft wel wat: Wanneer de verveling toeslaat in de relatie van Francien met Jaap en die van Otto met Plien, komt via internet contact tussen deze twee. Er is een wederzijds meer dan een goed gevoel tussen Francien en Otto, maar ze willen de boel niet beduvelen. Het zou dan ook heel goed uitkomen als Plien en Jaap elkaar ook wel zien zitten. Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Samen genieten, de liefde vieren met elkaar, maar ook met een ander.

Hoe gaan ze dat oplossen? Ze beginnen met een etentje. Sophie, de dochter van Otto en Plien, vindt de liefde daarentegen maar een overtrokken reactie. En dan is Tim er ook nog, de zoon van Francien en Jaap, die worstelt met zijn eerste liefde. Dat wil maar niet lukken. Deze twee komen elkaar vanzelfsprekend prompt tegen.

Kaartjes voor de voorstelling zijn bij de kassa te koop (€ 8,50). Reserveren is ook mogelijk door een mailtje te sturen aan Irene Kramer: irene@wnkramer.nl

Spelers :

  • Siem Wit als Jaap
  • Cindy Krul als Francien
  • Barry Postma als Otto
  • Sussanne Smit als Plien
  • Sandra Wit als Sofie
  • Radek Pawlak als Tim

De regisseur is Michel Pankras, licht en geluid wordt verzorgd door Roy van Noord (Supersound Music), de grime door Arina Rampen en het decor door Sandra Naastenpad en Irene kramer