Kleine jongens worden groot…..

In de serie “Jonge Honden” – wekelijks te lezen in het NHD – werd afgelopen woensdag jonge ondernemer Coen Ridderbos geportretteerd. Coen is geboren en getogen in Burgerbrug en doorliep daar de St. Josephschool. Behept met de genen van zijn vader, begon hij op zijn 15de aan de stukadoorsopleiding in Purmerend. Daar kwam hij in aanraking met het vak ondernemerschap, maar: “toen werkte ik al voor mezelf,” zegt Coen.

De nu 21-jarige Ridderbos is inmiddels een begrip in Burgerbrug en omstreken. Omdat hij nog geen rekening hoeft te houden met een gezin gaat hij bij iedere klus tot het uiterste om perfect werk af te leveren, vaak tot in de nachtelijke uren. Volgens Ridderbos onderscheidt hij zich op deze manier en houdt hij zich altijd aan de afspraken: “Als iets af moet, moet het af!”

(Dit artikel is verkort overgenomen uit het NHD).