54e editie harddraverij De Snelvoeters

Als vaste waarde tussen de jaarlijkse evenementen in Burgerbrug is er ook dit jaar weer een draverij voor paarden en pony’s onder het zadel. De Snelvoeters organiseren de draverij sinds 1964 dus de 2018 editie op zondag 1 juli a.s. is de 54ste. Verder is er als extra activiteit weer ringsteken voor alle deelnemers aan de draverij. Naast de specifieke sfeer van een draverij betekent deze dag voor Burgerbrug en omstreken een gezellig uitje, een feestelijke ontmoeting met vrienden en bekenden.
De verwachting is dat de draverij begint om 11.30 uur met de pony’s; de paarden starten om ongeveer om 14.00 uur. Deelname is kosteloos en zoals elk jaar zijn er weer aantrekkelijke prijzen te winnen.  Opgave van deelname kan via snelvoeters.burgerbrug@gmail.com
 
Om de organisatie van de harddraverij rond te krijgen, dient er nogal wat te gebeuren waarbij De Snelvoeters op financieel gebied worden gesteund door donateurs en sponsors. Met een donateurskaart(en) ondersteunt u de activiteiten van harddraverijvereniging De Snelvoeters te Burgerbrug en zorgt u er mede voor dat de traditionele draverij in Burgerbrug georganiseerd kan blijven worden.
 
Na afloop van de draverij is de gezellige prijsuitreiking, zo rond 19.00 uur in Café De Buuren, met zoals de laatste jaren gebruikelijk live muziek van een goede zanger of duo. U mist wat als u niet langs komt. Alvast tot ziens op zondag 1 juli a.s. bij de draverij.