Vacature: vrijwillig redacteur (m/v)

Wonen Plus Welzijn geeft vier maal per jaar haar WPW Magazine uit. Het WPW Magazine heeft een grote oplage en komt op de mat bij abonnees, vrijwilligers en wordt ook verspreid onder de samenwerkende organisaties. We zoeken enthousiaste vrijwilligers die zich verbonden voelen met de sociale doelstelling van Wonen Plus Welzijn, zich willen verdiepen in de dienstverlening en daarover willen schrijven in ons magazine. De onderwerpen worden voor elk WPW Magazine in een redacteurenoverleg besproken en naar aanleiding hiervan worden acties uitgezet. Je gaat als redacteur daarna zelfstandig op pad om interviews te doen, hierbij foto’s te nemen en je artikel samen te stellen.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, en goede contactuele eigenschappen zijn een vereiste. Ben je woonachtig in ons werkgebied: gemeente Schagen, Hollands Kroon of Langedijk? Denk jij een bijdrage te kunnen leveren of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: m.dejager@wonenpluswelzijn.nl of bel: 0224-273140