Tropentoernooi 2016 bij TV Dirkshorn

Het voorbereidende werk is in uitvoering…… Inschrijven maar!

Tennisvereniging Dirkshorn organiseert ook dit jaar weer het Tropen Toernooi. Ons gezellige toernooi begint op zaterdag 9 juli en de finales worden gespeeld op zondag 17 juli 2016. De inschrijving is inmiddels geopend. Er kan worden ge-enkeld in de categorieën 6,7 en 8. Inschrijven voor herendubbel, damesdubbel en mix kan in de categorieën 5,6,7 en 8.

Inschrijven kan via: www.toernooi.nl. De officiële sluitingsdatum voor inschrijven is 24 juni, maar vol is vol.

De organisatie gaat uit van een tropisch weekje. Deelnemers kunnen weer rekenen op veel gezelligheid: gedurende de hele week zal er een verloting plaatsvinden en zaterdagavond de 16e is het supersaturday met de verloting van de hoofdprijs, hapjes en drankjes. Ook voor het vermaak van de kids worden wordt gezorgd!