Herstelwerkzaamheden Burgervlotbrug – van 5 maart tot 9 april

WaakSaam en de provincie Noord-Holland hebben de concept uitvoeringsplanning vastgesteld voor de reparatiewerkzaamheden en het plaatsen van stalen remmingswerken bij de Burgervlotbrug. De verwachting is dat de werkzaamheden van 5 maart tot 9 april 2018 worden uitgevoerd.

Concept planning reparatie en remmingswerken Burgervlotbrug
Achter de schermen is gewerkt aan de voorbereiding van de werkzaamheden. De laatste materialen kunnen nu worden besteld. Naar verwachting worden in de eerste week van maart de materialen geleverd en zijn de voorbereidende werkzaamheden aan onder meer de stalen buispalen en stalen balken afgerond. Vervolgens start WaakSaam op maandag 5 maart met de reparatie van de Burgervlotbrug. Ook de aanvullende werkzaamheden die voor de brug op de planning stonden (het vervangen van de remmingswerken en onderhoud aan de vlotbrug) kunnen begin maart van start gaan. In de uitvoeringsperiode vaart er een pontveer voor (brom-)fietsers en voetgangers.

Gepland is dat de Burgervlotbrug weer toegankelijk is voor al het verkeer op maandag 9 april. De planning is onder meer afhankelijk van de verkrijgbaarheid van de materialen.

Vragen
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 – 0200 600 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl

(Dit bericht is aangeleverd door WaakSaam)