7 september: E-fiber info-avond glasvezel

Glasvezel in Petten en Burgerbrug!

Samen met de gemeente Schagen is E-fiber druk bezig met de voorbereidingen voor de start van de vraagbundeling voor glasvezel. Dat betekent dat als er voldoende animo is vanuit de inwoners, er zowel in de kernen als in de buitengebieden van de gemeente Schagen begonnen zal worden met graven. Zo’n 25.000 adressen zullen dan voorzien worden van een glasvezelaansluiting. Dat geldt dus ook voor Petten, Burgervlotbrug en Burgerbrug.

Wil je op de hoogte blijven over de voortgang, of ben je bereid aan te geven dat glasvezel op jouw adres meer dan gewenst is, dan helpt het ons enorm als je ons dat laat weten.  Je zit daarmee nergens aan vast, en het verplicht je tot niets. Maar het is wel fijn als E-fiber de gemeente kan laten weten dat de animo groot is. Stuur hiervoor een bericht naar: schagen@e-fiber.nl Alvast bedankt!

Op woensdag 7 september ben je van harte welkom op de informatieavond in de MFR van Sportpark De Pettemer Kluft, Sportweg 5 in Petten. Vanaf 19.00 uur is de inloop, de presentatie start om 19.30 uur. Naast E-Fiber zijn ook de aannemer en de internetprovider aanwezig om vragen te beantwoorden.