Het Schagen Compliment voor Piet Hein de Boer

Persbericht

 

 

 

Datum: 09 november 2022

 

 

Woensdagochtend 09 november om 11.30 uur ontving Piet Hein de Boer uit Schagen het Compliment van Schagen uit handen van burgemeester Marjan van Kampen – Nouwen. Dit vond plaats tijdens de jaarvergadering van de Stichting Evenementen Schagen in restaurant SOHO Schagen, Markt 15 in Schagen.

 

Koffiehuis De Dikke was de eerste horecagelegenheid in Schagen die Piet Hein de Boer startte. Hij deed dit samen met zijn vrouw in 2010. Twee jaar later nam hij De Koeienhemel over. Daarnaast is hij ook de FEBO Schagen begonnen. De FEBO werd Dino’s, de snackbar die hij nu nog heeft.

 

In 2012 werd Piet Hein de Boer voorzitter van de Stichting Evenementen Schagen. Hij is dat tot op heden nog. In zijn rol als voorzitter betekent hij veel voor de horeca in Schagen, maar ook als persoon. Hij word ook wel de verbinder genoemd door zijn collega’s. Hij ziet altijd mogelijkheden en vindt oplossingen voor iedereen. Ook is hij altijd op de hoogte van wat er speelt in Schagen.

 

Voor zijn jarenlange onvoorwaardelijk inzet voor en betrokkenheid bij de horeca in Schagen is hij voorgedragen voor het Compliment van Schagen.